40 Adet Biyolojik Mitral Kalp Kapağı ve 50 Adet Mekanik Mitral Kalp Kapağı Alımı

Başlangıç Tarihi: 12.02.2024, 11:00
Bitiş Tarihi: 21.02.2024, 14:00
İhale Usulü: Açık İhale
İhalenin Yapılacağı Yer: : TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi) Yaşam cad. No:5 Söğütözü /ANKARA
İhalenin Yapılacağı Tarih: 16.02.2024, 11:19
Geçici Teminat Miktarı: Teklif bedelinin en az %3’ü oranında
İlgili Kişi: Deniz NALBANTOĞLU
İlgili Kişi E-posta: dnalbantoğlu@tobbetuhastanesi.com.tr

İhale Bilgileri:

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi

Sağlık Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

İhale No                                             : 240201

Satın Alınacak Mal/Hizmet             : 40 Adet Biyolojik Mitral Kalp Kapağı ve 50 Adet Mekanik Mitral Kalp Kapağı

İhale Başlangıç Tarihi ve Saati       : 12.02.2024-11:00

İhale Bitiş Tarihi ve Saati                : 21.02.2024-14.00

İhale Usulü                                       : Açık İhale Usulü

İhalenin Yapılacağı Yer                   : TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  Yaşam cad. No:5 Söğütözü /ANKARA

İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat  : 21.02.2024-14.00

Numune Teslim İçin Son Tarih ve Saat ve Adres   : 15.02.2024- 17:00 - TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  Satınalma Müdürlüğü Yaşam cad. No:5 Söğütözü /ANKARA  (Numuneler bedelsiz olacaktır.)

Geçici Teminat Miktarı                 :  Bu ihalede teklif verilen toplam tutarın en az %3 oranında geçici teminat alınacaktır.

İlgili Kişi                                          : Deniz NALBANTOĞLU

İlgili Kişi E-posta                           : dnalbantoğlu@tobbetuhastanesi.com.tr

Bilgiler                                           : Hastanenin yıllık biyolojik ve mekanik mitral kalp kapağı ihtiyacının karşılanması

• Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.
  • Ödeme vadesi fatura kesim tarihinden itibaren 120 gündür.
  • Herhangi bir avans veya ön ödeme yapılmayacaktır.
  • TOBB ETÜ Hastanesi; Üniversite Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

İhale Dokümanının Temini       : TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  Yaşam cad. No:5 Söğütözü /ANKARA adresinde Satınalma Müdürlüğü’nden şartname ve ekleri 3.750 TL karşılığında temin edilebilir.

Tekliflerin Teslimi                       : Teklifler ihale bitiş tarih ve saatine kadar TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  Yaşam cad. No:5 Söğütözü /ANKARA adresinde Satınalma Müdürlüğü’nde ilgili kişiye elden teslim edilmelidir.