Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi ve 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde hazırlık programından bölümlerine şartlı geçmiş, kapatılan üniversitelerden TOBB ETÜ’ye geçiş yapmış veya çift ana dal programında oldukları için TOEFL puanına ihtiyacı olan öğrencilerimiz için 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 14.00’da TOEFL ITP sınavı yapılması planlanmaktadır. Bölümlerine şartlı geçiş yapmış öğrencilerimizin bu sınava girmeleri isteğe bağlı olup, bu statüdeki öğrencilerimiz istedikleri takdirde sınav haklarını ilerleyen dönemlerde de kullanabileceklerdir.

Söz konusu sınavın yüz yüze uygulanması planlanmakta ve bu yönde gerekli hazırlıklar yapılmaktadır. Ancak, öğrenci ve öğretim görevlilerimizin sağlığını riske atmamak adına sınavın uygulanıp uygulanamayacağı konusunda nihai karar mevcut salgın koşulları göz önüne alınarak sınav tarihinden önceki hafta verilecektir. Bu sebeple, öğrencilerimizin 2 Temmuz 2021 Cuma günü Yabancı Diller Bölümü web sayfasında yapılacak olan duyuruyu takip etmeleri gerekmektedir. Sınava girmek isteyen tüm öğrencilerimizin burada bulunan formu doldurması gerekmektedir. Formun doldurulması için son tarih 22 Haziran 2021 Salı günü 17:00’a kadar uzatılmıştır. Kontenjan sınırlı olup listeye ismini eklemeyen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sağlıklı günler dileriz.

Yabancı Diller Bölümü