Düzey Belirleme (Ön Eleme) Sınav Sonuçlarına Göre A ve AF Kurları ve 2 Eylül 2022 tarihli TOEFL ITP'ye girecek öğrenci listesine buradan ulaşabilirsiniz.

*Düzey Belirleme (Ön Eleme) Sınavında başarılı olan öğrencilerin listesine yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Başarılı öğrencilerimizin hazırlıkta devam edecekleri düzey ve hazırlık muafiyet durumlarının belirlenebilmesi için 02.09.2022 Cuma günü yapılacak Program Öncesi Yeterlik Sınavına (TOEFL ITP) girmesi zorunludur. Sınav iki oturum halinde saat 09.30'da ve 12.30'daYabancı Diller Bölümü binasında yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınava gireceği oturum tabloda belirtilmektedir. Güvenlik taraması ve fotoğraf çekimi yapılacağı için öğrencilerimizin en geç sınavdan yarım saat önce varsa TOBB ETÜ öğrenci kimliklerinin yanında TC kimlik kartı veya sürücü ehliyeti ve gerekli kırtasiye malzemeleri ile sınav yerinde bulunmaları gerekmektedir. Sınav salonlarına kesinlikle cep telefonu alınmayacaktır.

* 2 Eylül 2022 tarihli TOEFL ITP sınavından bölümüne geçmek için yeterli puan alan öğrenciler isteğe bağlı hazırlık okuyamaz.

*A Temel kurunda (AF) dersler 05.09.2022 Pazartesi günü 09.00 de başlayacaktır. Bu öğrencilerimiz sınıflarını aynı gün YDB binasına asılacak listelerden öğrenebilirler.

*A Temel kuru (AF) hariç diğer tüm kurlar için dersler 12.09.2022 Pazartesi günü başlayacak olup ders saatleri ve sınıf listeleri 09.09.2022 Cuma günü Yabancı Diller Bölümü web sayfasında yayınlanacaktır. Türkçe eğitim veren programlara kayıtlı öğrenciler INGU kodlu derslerden muafiyet verebilirler. Ayrıntılı bilgi için https://www.etu.edu.tr/tr/bolum/yabanci-diller-bolumu/sayfa/belge-ve-dilekceler linkini kullanabilirsiniz.

*Türkçe eğitim veren programlara kayıtlı öğrenciler hazırlıktan muaftır, ancak isteğe bağlı hazırlık sınıfına devam edebilirler. Hazırlık sınıfına devam etmek isteyen öğrencilerin 8 Eylül 2022 Perşembe günü 17.00'a kadar dguneyli@etu.edu.tr adresine mail ile taleplerini bildirmeleri ve YDB Bölüm sekreterliğine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Hazırlık programına devam etmeyecek öğrencilerin ise herhangi bir işlem yaptırmalarına gerek yoktur. Bölümlerine geçiş işlemleri Öğrenci İşleri tarafından otomatik olarak yapılacaktır.

Başarılar dileriz.

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı