Değerli öğrencilerimiz,

Okulumuzla ilişiği kesilmiş öğrenciler ve not yükseltme amacıyla TOEFL puanına ihtiyacı olan öğrencilerimiz için 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 14.00’da TOEFL ITP sınavı yapılması planlanmaktadır. Söz konusu sınavın yüz yüze uygulanması planlanmakta ve bu yönde gerekli hazırlıklar yapılmaktadır. Ancak, öğrenci ve öğretim görevlilerimizin sağlığını riske atmamak adına sınavın uygulanıp uygulanamayacağı konusunda nihai karar mevcut salgın koşulları göz önüne alınarak sınav tarihinden önceki hafta verilecektir. Bu sebeple, öğrencilerimizin 2 Temmuz 2021 Cuma günü Yabancı Diller Bölümü web sayfasında yapılacak olan duyuruyu takip etmeleri gerekmektedir.

Sınava girecek öğrenci listesi netleştikten sonra sınav ücretine ilişkin ek bir duyuru yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimizin bu duyuruyu da takip ederek sınav ücretini yatırması gerekmektedir.

Sınava girmek isteyen tüm öğrencilerimizin burada bulunan formu 28 Haziran Pazartesi günü saat 17:00’a kadar doldurması gerekmektedir. Kontenjan sınırlı olup listeye ismini eklemeyen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sağlıklı günler dileriz.

Yabancı Diller Bölümü