TOBB ETÜ Fotoğraf Topluluğu’nun düzenlediği Temel Fotoğraf Eğitimi, 2 Kasım 2017’de başlıyor. 10 ders sürecek eğitimin ilk 3 dersi 2 Kasım, 9 Kasım ve 16 Kasım’da 18:30-20:30 arası Mavi Amfi’de yapılacak. Dersler bahar döneminde de devam edecek.

Eğitimleri, TRT’de yönetmenlik görevini yürüten ve Hacettepe Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu kurucusu olan Mehmet Gökağaç verecek. Gökağaç, ilgi olursa gelecek dönemlerde İleri Fotoğraf Eğitimi’ni de verebileceğini belirtmiştir.

Fotoğraf Topluluğu üyelerinden yoğun ilgi görmüş olan bu eğitim, okulumuzun tüm öğrencilerine açıktır. Temel Fotoğraf Eğitimi’ne katılmak için etufotograf@gmail.com adresine iletişim bilgileri ile birlikte mail atılması yeterlidir.

Haber: Ayşegül Şimşek - İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü