HABERİ PAYLAŞIN
Topluluğunuzu tanıtır mısınız?
 
Eşli Danslar Topluluğu olarak topluluğa katılan üyelerimizin ders streslerini azaltarak eğlenceli bir ortam sunmayı amaçlıyoruz. Bu ortamı sağlarken dansın hem zevkli hem de temel yanlarını göstererek zamanımızı değerlendirmeyi hedefliyoruz.
 
Faaliyetlerinizden bahseder misiniz?
 
Topluluk olarak Latin dans türleri üzerine ders verirken bu sene talebe göre ek olarak Hip-Hop dersleri açmayı düşünüyoruz. Geçen sene katılmış olduğumuz üniversitelerin dans festivallerinde olumlu tepki almak bizi çok mutlu ve gururlu hissettirdi. Bu sene de, geçen sene olduğu gibi, okulumuzun desteğiyle aynı etkinliklere katılmayı hedefliyoruz.  
 
Ekipte aktif olarak kaç üyeniz var? Üyeleriniz hangi bölümlerden? Ekibinizin üye yapısından bahseder misiniz?
 
Topluluğumuz aktif olarak 10 kişiden oluşmakta. Aynı zamanda aktif olarak rol almayıp derslerimize katılan birçok üyemiz bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak Mühendislik Fakültesinden talep almış olsak da diğer fakültelerden de talep görüyoruz. Aktif üyelerimiz arasında aile gibiyiz, üst - alt farkı gözetmiyoruz. Okul dışında da etkinlik düzenlemeye çalışıyoruz.
 
Yeni katılacak aday üyelere neler söylemek istersiniz? Ekibe katılmak için herhangi bir şartınız var mı?
 
Katılmak isteyen arkadaşlarımızın “Ben yeteneksizim“ diye çekinmeden aramıza katılmasını öneriyoruz. Ancak şunu da belirtmek isteriz ki topluluğumuzun amacı yalnızca dans edip eğlenceli vakit geçirmektir.
 
Topluluk hedefleriniz neler? Ne gibi faaliyetler yapmak istiyorsunuz?
 
Topluluk olarak hedeflerimizden en önemlisi bize katılan her üyenin eğlenmesidir. Diğer bir hedefimiz ise aktif üye sayımızı arttırıp daha büyük bir aile olmak ve diğer üniversitelerde tek bir gösteri yerine en az 2 çeşit gösteriyle okulumuzu temsil etmektir.
 
Topluluk çalışmalarınız lisans eğitiminizi ya da kariyer hedeflerinizi nasıl etkiliyor?   
 
Topluluğumuz tahmin ettiğiniz üzere katılırken insanların çekindiği bir topluluk. Ancak burada önyargıları yıkıp insanlara özgüven aşılamaya çalışıyoruz. Bu durumun da ileriki iş hayatımızda etkili olacağını düşünüyoruz.