HABERİ PAYLAŞIN

Topluluğunuzu tanıtır mısınız?

1907 ÜNİFEB, 15 senedir Türkiye’nin hemen hemen her okulunda faaliyet gösterip Fenerbahçe’ye gönül vermiş üniversiteli öğrencileri bünyesine katıp Fenerbahçe’ye destek amacıyla hareket ediyor ve bizler de bu sivil toplum örgütünün TOBB ETÜ örgütlenmesini temsil ediyoruz.

Faaliyetlerinizden bahseder misiniz?

Bir taraftar grubu olmanın yanında aktif bir sivil toplum örgütü gibi de çalışıyoruz. Takımımızın her branştaki  maçlarına düzenli olarak katılım göstermekle beraber yemek organizasyonlarımız, bowling turnuvası gibi eğlencelerimiz, ağaç dikim etkinliğinden köy okullarına yardım kampanyasına kadar geniş bir faaliyet skalamız var.

Ekipte aktif olarak kaç üyeniz var? Üyeleriniz hangi bölümlerden? Ekibinizin üye yapısından bahseder misiniz?

Aktif üye sayımız yaklaşık olarak 34’tür. Üyelerimizin bölümlerinde spesifik olarak şu bölümden fazla üyemiz var diyemeyiz. Her bölümden üyemiz bulunmaktadır.

Yeni katılacak aday üyelere neler söylemek istersiniz? Ekibe katılmak için herhangi bir şartınız var mı?

Yeni katılacak üyelerimize 1907 ÜNİFEB’in eğlence yönünün fazla olması dışında yepyeni dostluklar kazanacakları bir ortamın olduğunu söylemek isteriz. Ekibe tek katılma şartımız tabi ki Fenerbahçeli olmaları.  

Topluluk hedefleriniz neler? Ne gibi faaliyetler yapmak istiyorsunuz?

Topluluk hedeflerimizden bahsedersek Fenerbahçemizi bulunduğu her spor dalında tribünde desteklemek ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek Fenerbahçemize artı değerler katmak diyebiliriz.

Topluluk çalışmalarınız lisans eğitiminizi ya da kariyer hedeflerinizi nasıl etkiliyor?

Sınavlarımızı etkilemeyecek şekilde programımızı ayarlıyoruz. İkisini de birlikte götürmemiz zor olmuyor. Şehir şehir geziyoruz, yeni insanlar tanıyoruz ve şehir dışında staj durumumuz olduğunda yardımcı oluyorlar.