TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde, GARAJ Kuluçka Merkezi’nin katkılarıyla Dijital Çağ Atölyesi tarafından düzenlenen önceki programları kaçıranlar için “Geleceği Üretenler Programı” yeniden başlıyor.

2019 yılının nisan ve mayıs ayları (6 hafta), 7-15 yaş arası öğrenciler için teknoloji üretim dönemi olacak. Nasıl mı? Merkezi, bugün “İnternet Cumhuriyeti” olarak adlandırılan ülke Estonya’da olan; teknoloji ve bilişim odaklı Baltık eğitim sistemi ile kurgulanmış Dijital Çağ Atölyesi, 7-15 yaş arası öğrencileri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenecek “Geleceği Üretenler Programı’na” davet ediyor!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi GARAJ bünyesinde bulunan Dijital Çağ Atölyesi, “herkes birşeyler üretebilir/üretmelidir” felsefesini taşıyan maker hareketi temelinde 7-15 yaş arasındaki dijital nesile yönelik tasarlanmıştır. Teknolojiyi tüketen değil eğlenerek üreten bir neslin gülücükleri için yola çıkan ve bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında toplamda 450’den fazla öğrencinin hayallerine dokunan atölye, Türkiye’de de projeleriyle (Vestel, TOBB ETÜ, Bilkent Cyberpark, TTGV) adından fazlasıyla söz ettirmeye başlamıştır. “Geleceği Üretenler Programı” maker hareketinin yayıldığı ülkelerde eğitim almış ve bilfiil çalışmış uzman eğitmenlerimizin liderliğinde ve gözetiminde bir atölye programı olacaktır. Daha üretken, yaratıcı, meraklı, girişimci, geleceğin toplumuna hazır, teknoloji okur- yazarı çocukların geleceğine inanan herkesi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ne bekliyoruz.

Atölye Grup Seçenekleri:

Birinci Grup: 20 Nisan - 25 Mayıs 2019 (Her Cumartesi Saat: 9:30 - 12:30)

İkinci Grup: 20 Nisan - 25 Mayıs 2019 (Her Cumartesi Saat: 14:00 - 17:00)

Üçüncü Grup: 21 Nisan - 26 Mayıs 2019 (Her Pazar Saat: 14:00 - 17:00)

Toplam: 6 Hafta

Yaş Aralığı: 7-15 Yaş

Kontenjan: Sınırlıdır.

Donanım: Öğrencilerin laptop getirmesi gerekmektedir.

Yazılım: Eğitim esnasında mentor yardımıyla yüklenecektir.

Kayıt: Kayıt için eğitim ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Ücret: Toplam süre için  ̶9̶5̶0̶  500 TL'dir.

Ücret Ödemesi: Kesin kayıt oluşturmak için eğitim başlangıç tarihinden en az bir (1) hafta önce TOBB Üniversitesi GARAJ Kuluçka Merkezi’ndeki merkez ofisimizde eğitim ücreti ödenmelidir. Eğitim başlangıç tarihinden önce lütfen ön kayıt yaptırınız.

NOT: Önkayıt yaptırmak isteyen katılımcılar buradan formu doldurabilir. Önkayıt işlemini tamamladıktan sonra kurumumuz size geri dönüş sağlayacaktır.

Geleceği Üretenler Programı

1.HAFTA: Kodlama Atölyesi
2.HAFTA: Robotik ve Yapay Zeka Atölyeleri
3.HAFTA: 3D Tasarım ve Tekno Girişimcilik Atölyeleri
4.HAFTA: Elektronik ve Elektronik Müzik Atölyeleri
5.HAFTA: Animasyon ve Drone Atölyeleri
6.HAFTA: Sanal Gerçeklik ve Hologram Atölyeleri

(Fişsiz Projeler, Artırılmış Gerçeklik dahildir.)

İletişim Bilgileri ve Sosyal Medya Hesapları

Adres: TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Yerleşkesi 2. Kısım, GARAJ Kuluçka Merkezi, Söğütözü Cd. No:43, Çankaya/ANKARA
Tel: 0(551)1537616
Email: iletisim@dijitalcagatolyesi.com

Web Sitesi

Davetlisiniz!

TOBB ETÜ İş Dünyası Burs Programı Başvuruları Başladı.