DUYURUYU PAYLAŞIN

Değerli Öğrencilerimiz,

2018-2019 eğitim-öğretim yılı Bahar dönemi Üniversite içi yatay geçiş başvuruları 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz Formu doldurduktan sonra 0 312 292 40 94 numaralı faksa veya oim@etu.edu.tr adresine iletebilirler.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Üniversite İçi yatay geçiş başvurusu yapan öğrenciler için gerekli belgeler;

-ÖSYM puan kartı

-TOEFL belgesi (Türkçe bölümden İngilizce bölüme geçen öğrenciler, hazırlık sınıfında okuyan öğrenciler)

-Öğrenci belgesi

-Başvuru ücreti yatırıldığına dair banka dekontu (200 TL)

-Disiplin cezası almadığına dair belge

-Daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge

ÖNEMLİ NOT: Türkçe programlardan %30 İngilizce karma programa başvuracak öğrencilerimizin dil yeterlik belgeleri yoksa 24 Aralık’da yapılacak yeterlik sınavına girmek için 21 Aralık Cuma günü saat 16:00’a kadar ad, soyad, öğrenci no ve bölüm bilgilerini e-posta ile oim@etu.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir. Ek olarak Yabancı Dil Yeterlik Sınav ücreti olan 280 TL’nin aşağıda yer alan hesaba en geç 21 Aralık 2018 Cuma saat: 16:00’a kadar yatırılması ve dekontun iletilmesi gerekmektedir.

Aksi takdirde başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Garanti Bankası Mustafa Kemal Mah. Şubesi (Şube Kodu:1332) Hesap No: 6298460