Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Öğrenciler için Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Bilgileri

İngilizce Sınav Takvimi

Sınav

Yer

Düzey Belirleme Sınavı

13 Aralık Perşembe    09:00

Yabancı Diller Bölümü

TOEFL ITP Yeterlik Sınavı

15 Aralık Cumartesi   09:00

Yabancı Diller Bölümü

1.Düzey Belirleme Sınavı

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ne yatay geçiş yoluyla başvuru yapan öğrencilerimiz için 13 Aralık 2018 Perşembe günü saat 09.00’da Yabancı Diller Bölümü binasında Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır.

• Sınava girecek öğrencilerin yanlarında fotoğraflı bir kimlik ve kırtasiye malzemelerini bulundurmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz sınava girecekleri derslikleri sınav sabahı Yabancı Diller Bölümü bina girişine asılacak listelerden öğrenebilirler.
  • Sınav sonuçları aynı gün Üniversitemiz web sitesinde duyurulacaktır.

2.TOEFL ITP Yeterlik Sınavı

Düzey Belirleme Sınavı sonucuna göre 100 üzerinde 65 ve üzerinde puan alan öğrenciler 15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 09.00’da Yabancı Diller Bölüm binasında sınav ücretini yatırmak kaydıyla Yeterlik Sınavı TOEFL ITP’ye girebileceklerdir.

Yabancı Dil Yeterlik Sınav ücreti olan 280 TL’nin aşağıdaki hesaba en geç 12 Aralık Çarşamba günü saat 17:00’a kadar yatırılması gerekmektedir.

Garanti Bankası Mustafa Kemal Mah. Şubesi (Şube Kodu:1332) Hesap No: 6298460

• Öğrencilerimiz sınava girecekleri derslikleri sınav sabahı Yabancı Diller bölümü bina girişine asılacak listelerden öğrenebilirler.
  • Bu sınavdan 677 üzerinden 500 ve üzerinde puan alan öğrencilerin bölümlerine geçiş işlemleri yapılacaktır.

Sınavlar için Örnek Sorular

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Davetlisiniz!

TOBB ETÜ İş Dünyası Burs Programı Başvuruları Başladı.