Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Öğrenciler için Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Bilgileri

2024-2025 Akademik yılı Yaz döneminde üniversitemize Yatay Geçiş başvurusunda bulunan ve sınav ücretini ödemiş olan öğrenciler için Yabancı Diller Bölümü binasında 04 Eylül 2024 Çarşamba günü 14.00’te Düzey Belirleme Sınavı, 05 Eylül 2024 Perşembe günü 13.00’te Yeterlik sınavı (TOEFL ITP) yapılacaktır. Gerekli kontrollerin yapılması için öğrencilerimizin sınavdan en geç yarım saat önce sınav binasında olmaları gerekmektedir.

Yeterlik sınavında 513 ve üstü puan alıp başarılı olan öğrenciler (İng. Dil. Ve Edebiyatı: 550) lisans programlarına kayıt yaptırabilirler.

SINAVA NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Hesap Bilgileri

Hesap Ad:      TOBB ETÜSEM

IBAN No:       TR42 0006 2000 1700 0009 0930 59 (Avro hesabı)

Dekont Açıklaması:  Öğrenci No-Ad-Soyadı

• Sınava gelirken sınav ücretinin ödendiğini belirten dekontun getirilmesi gerekmektedir.
  • Sınav listeleri açıklandığında listede ismi olması gerektiği halde ücret yatırılması ile ilgili bir nedenle ismi olmayan öğrencilerin 03 Eylül 2024 Salı günü saat 14.00’a kadar kkosemetmetoglu@etu.edu.tr adresinden Öğr. Gör. Kenan Kösemehmetoğlu’na ulaşması gerekmektedir.

Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi için https://www.etu.edu.tr/tr/bolum/yabanci-diller-bolumu adresindeki duyuruları takip edebilirsiniz.

TOEFL ITP sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren bir hafta içerisinde üniversitemiz web sitesi Yabancı Diller Bölümünde duyurulacaktır.