Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Öğrenciler için Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Bilgileri

2023-2024 Akademik yılı Yaz döneminde üniversitemize Yatay Geçiş başvurusunda bulunan ve sınav ücretini ödemiş olan öğrenciler için 04 Eylül 2023 Pazartesi günü Düzey Belirleme Sınavı, Yeterlik sınavı (TOEFL ITP) 05 Eylül 2023 Salı günü Yabancı Diller Bölümü binasında yapılacaktır. Gerekli kontrollerin yapılması için öğrencilerimizin sınavdan en geç yarım saat önce sınav binasında olmaları gerekmektedir.

Yeterlik sınavında 513 ve üstü puan alıp başarılı olan öğrenciler (İng. Dil. Ve Edebiyatı: 550) lisans programlarına kayıt yaptırabilirler.

Hesap Bilgileri

Hesap Ad:      TOBB ETÜSEM

IBAN No:       TR42 0006 2000 1700 0009 0930 59 (Avro hesabı)

Dekont Açıklaması:  TC Kimlik No-Ad-Soyadı (YATAY GEÇİŞ İÇİN ibaresi ile birlikte)

Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi için https://www.etu.edu.tr/tr/bolum/yabanci-diller-bolumu adresindeki duyuruları takip edebilirsiniz.

TOEFL ITP sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren 7-10 gün içerisinde üniversitemiz web sitesi Yabancı Diller Bölümünde duyurulacaktır.