DUYURUYU PAYLAŞIN

2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar dönemi yatay geçiş başvurularının değerlendirme süreci tamamlanmıştır.
Öğrencilerin kayıtlı oldukları kurumdan aldıkları dersler değerlendirilerek hangi sınıfa intibak ettirilecekleri ilgili Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenecektir.
Kayıt yaptıran öğrencilerin özlük dosyaları önceki yükseköğretim kurumundan, yazılı olarak talep edilecektir.

Kayıt İçin Gereken Belgeler

• Nüfus cüzdanının iki yüzünün fotokopisi,
  • İkametgah Belgesi,
  • 6 adet vesikalık fotoğraf (4,5 cm X 6 cm boyutunda ve son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır),
  • Öğrenci bilgi formu (Kayıt sırasında doldurulacaktır),
  • Eğitim ücretinin ilk taksitinin öğrenci adı soyadı belirtilerek yatırıldığını gösterir banka dekontu aslı.

2018-2019 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI
No Adı Soyadı Başvurduğu Bölüm Sonuç
1 Barış Tuna ÇATALOĞLU Bilgisayar Mühendisliği KOŞULLU KABUL*
2 Taner Furkan GÖZTOK Bilgisayar Mühendisliği KABUL
3 Hatice ÖZTÜRK Görsel İletişim Tasarımı KABUL
4 Rana BURNAK Görsel İletişim Tasarımı KABUL
5 Esra YILDIZ Görsel İletişim Tasarımı KABUL
6 Enes BOZKURT İşletme KABUL
7 Ahmet Hayrullah YILDIZ İşletme KOŞULLU KABUL*
8 Can GEDİK Makine Mühendisliği KOŞULLU KABUL*
9 Elif ADAK Mimarlık KOŞULLU KABUL*
10 Beste UÇAN Mimarlık KABUL
NOT: KOŞULLU KABUL alan öğrencilerin 15.12.2018 tarihinde girmiş oldukları TOEFL-ITP sınavından yeterli puanı alamamaları sebebi ile hazırlık sınıfı okumaları zorunludur. Aksi halde kesin kayıtları yapılamayacaktır.