Değerli Adaylar,

2021-2022 eğitim öğretim yılı Güz dönemi yatay geçiş başvuru değerlendirmeleri sonuçlanmıştır.

Burada bulunan bağlantıdan T.C. Kimlik Numaranızı girerek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerin kayıtlı oldukları kurumdan aldıkları dersler değerlendirilerek hangi sınıfa intibak ettirilecekleri ilgili Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenecektir.

Kayıt yaptıran öğrencilerin özlük dosyaları yükseköğretim kurumundan yazılı olarak talep edilecektir.

Kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 31 Ağustos-5 Eylül 2021 tarihlerinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Müdürlüğü ofisinde yapılacaktır.

Kayıt İçin Gereken Belgeler

• Nüfus cüzdanının iki yüzünün fotokopisi,
  • İkametgah Belgesi
  • 6 adet vesikalık fotoğraf (4,5 cm X 6 cm boyutunda ve son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır),
  • Öğrenci bilgi formu (Kayıt sırasında doldurulacaktır)
  • ‘‘Yatay Geçişine Engel bir durum bulunmamaktadır’’ ibaresi yer alan Öğrenci Belgesi veya Not Döküm belgesi.
  • Eğitim ücretinin ilk taksitinin öğrenci adı soyadı belirtilerek Üniversite hesabına yatırıldığını gösterir banka dekontunun aslı.