DUYURUYU PAYLAŞIN

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA

Yıllık eğitim ücretleri üç eşit taksitte akademik takvimde ilan edilen sürelerde alınacaktır.

Yüksek Lisans ve Doktora Programı öğrencilerinin bahar dönemi eğitim ücreti taksiti, 11 Aralık 2019- 03 Ocak 2020 tarihleri arasında   yatırmaları gerekmektedir. Ancak, ders kayıt ekranı 30 Aralık 2019 açılacağından şubelerde kontenjan sıkıntısı yaşamadan ders seçimi yapılabilmesi için eğitim ücreti taksitinin bu tarihten önce ödenmesi önemle tavsiye olunur.

ÖNEMLİ!

- Ücret ödemeyen öğrencinin ders kaydı yapılmaz.

- Ders kaydını zamanında yapmayan burslu ve ücretlibütün öğrencilerin geç kayıt ücreti ödeyerek kayıt başvurusunda bulunmaları gerekir.

Geç kayıt ücreti: Tüm Enstitülülerdeki Yüksek lisans ve Doktora programı öğrencileri (burslular dahil) için uygulanmaktadır. Bu öğrenciler, ücretini yatırmış olsalar dahi kayıt onayını gerçekleştirmedikçe kayıt ekranı açılmamaktadır.

Ders seçim işlemlerinde kayıt onaylarınızı mobil telefon veya tabletlerinizden yapmamanız önemle rica olunur.

ÖDEMELERİN YAPILMASI HAKKINDA

HAVALE – EFT YOLU İLE ÖDEME;

- Garanti Bankası İnternet Şubesi aracılığı ile
Ödemeler -> Kurum -> Üniversite -> TOBB ETÜ adımları izlenerek ve vatandaşlık numarası girilerek,

- Garanti Bankası şubeleri aracılığı ile (ÜNİVERSİTE HARÇ TAHSİLAT EKRANINDAN) İlgili banka görevlisine TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin kurum ödemesi aracılığıyla; kurum kodunun "144" olduğunu belirterek,

- Diğer bankalar aracılığı ile (EFT yolu ile )
İşlemin açıklama kısmına öğrencinin TC NUMARASI AD VE SOYADIyazılarak yapılabilir.

(IBAN No:TR07 0006 2001 3320 0006 2987 41)

(Lütfen Ad ve Soyad belirtirken kısaltma kullanmayınız)

KREDİ KARTI İLE ÖDEME;

KREDİ KARTINA “SIFIR” FAİZLİ 4 TAKSİT İMKÂNI

Ödeme işlemleri Üniversitemizin “Söğütözü Caddesi No:43 Söğütözü ANKARA” adresindeki Mali İşler Müdürlüğü Kredi Kartı Tahsilat (B30) ofisinden yapılmaktadır.

- Tüm banka kredi kartları ile (AMEX Kartlar hariç)TEK ÇEKİM olarak öğrenim ücreti ödenebilmektedir.

- Bonus özellikli kredi kartları (Garanti Bankası, TEB Bonus, Deniz Bonus), World özellikli kredi kartları (Yapı Kredi, Vakıfbank), İş Bankası Maximum kredi kartları, Ziraat Bankası kredi kartları, Halkbank kredi kartları ve Akbank Axes kredi kartlarına sıfır faizli 4 taksite imkânı sunulmaktadır.

- SANAL Pos aracılığı ile Öğrencinin kişisel sayfasından (etu.edu.tr) tüm kredi kartlarıyla (AMEX Kartlar Hariç) TEK ÇEKİM olarak ödeme yapılabilmektedir.

- SANAL Pos aracılığı ile Öğrencinin kişisel sayfasından (etu.edu.tr) Yapı Kredi Bankası World, Bonus özellikli kredi kartları (Garanti Bankası, TEB Bonus, Deniz Bonus) ve İş Bankası Maximum Kredi Kartları ile  4 TAKSİT olarak ödenebilmektedir.

SIFIR FAİZLİ, MASRAFSIZ, BANKA KREDİSİ İMKÂNI

Garanti Bankası Ankara - Mustafa Kemal Mahallesi Şubesi ve TOBB ETÜ işbirliği ile öğrencilerimize 1.000 TL – 100.000 TL arasındaki tutarlar için Okulum Garantide sistemi ile dönemlik ücretin 4 taksite bölünme imkânı sunulmaktadır.

Özel Okul Kredili Mevduat Hesabı’nın dosya masrafı veya komisyon yükü bulunmamaktadır*. Kredilendirilmek istenen tutar taksitlendirme başvurusunu müteakip, bir ay sonrasında ödenmeye başlanılarak 4 taksitle bankanın belirleyeceği hesaba yatacaktır.

*Ödeme planında mutabık kalınan vade gününde ödenmeyen tutarlar için aylık %1,60 Tek Hesap faizi uygulanmaktadır.