Değerli Öğrencilerimiz,

AF ve CR kurlarında derslerimiz 23 Eylül 2021 Perşembe günü (yarın), A kurunda ise 24 Eylül 2021 Cuma günü Yabancı Diller Binası’nda başlayacaktır. Listening & Speaking dersleri online olarak ZOOM üzerinden yürütüleceği için öğrencilerimizin yanlarında telefon ya da bilgisayar bulundurmaları gerekmektedir.

AF kuru dersleri saat 9.00-15.05, CR kuru dersleri 13.30-17.55,  A kuru dersleri 8.50-13.15 saatleri arasında yapılacaktır.

AF ve CR kurları sınıf listelerine buradan ulaşabilirsiniz. A kuru sınıf listeleri 23 Eylül 2021 Perşembe günü web sitemizde duyurulacaktır.

B, C ve D kurlarında da dersler, TOEFL ITP sınav sonuçlarının pandemiye bağlı lojistik problemlerinden dolayı henüz elimize ulaşamaması nedeniyle yarın başlayamayacaktır. Öğrencilerimizin, bu kurların ders başlangıç tarihleri ile ilgili olarak yayınlanacak duyurular için web sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Başarılar, sağlıklı günler dileriz.

Yabancı Diller Bölümü